Политика конфиденциальности

Редакція від 12 червня 2020 року

Товариство з обмеженою відповідальністю «РОЛС-ГРУП» (надалі за текстом – РОЛС-ГРУП) відповідально ставиться до збереження та захисту даних Клієнтів. Цією Політикою конфіденційності РОЛС ГРУП визначає мету та порядок збору та обробки персональних даних Клієнтів, які використовують цей веб-сайт.

Будь ласка, ознайомтеся із умовами та положеннями цієї Політики конфіденційності. Користуючись цим веб-сайтом Ви погоджуєтесь, що ознайомлені та згодні з усіма умовами, що викладені нижче, а також підтверджуєте, що досягли 18-ти річного віку.

Клієнт не має права використовувати цей веб-сайт, якщо він не згоден з Політикою конфіденційності або, він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди, або обмежений в своїх правах відповідно до закону.

Ця Політика конфіденційності є частиною Правил користування веб-сайтом.

Усі визначення та терміни, що вживаються тут, мають таке ж значення, яке визначено Правилами користування веб-сайтом.

Персональні дані та їх обробка

Персональні дані – будь-які дані про Клієнта, що самостійно або в сукупності дозволяють ідентифікувати особу Клієнта.

Обробка даних — будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Як дані ми збираємо

Під час користування веб-сайтом РОЛС ГРУП збирає такі дані Клієнтів:

  • Прізвище, ім’я та по батькові;
  • Адресу електронної пошти;
  • Телефон

Навіщо ми збираємо дані

Ми збираємо дані Клієнтів для таких цілей:

  • створення та забезпечення доступу до акаунту;
  • надання Клієнтам доступу до Контенту РОЛС ГРУП;
  • надання Послуг відповідно до Правил користування веб-сайтом;
  • відстеження прогресу Клієнтів, формування відповідних звітів;
  • реагування на можливі скарги та/або пропозиції, пов’язані з процесом надання Послуг;
  • збору та аналізу статистики користувачів веб-сайту.

Термін зберігання даних

РОЛС ГРУП зберігає дані Клієнтів протягом строку, що є необхідним для досягнення цілей їх збору. РОЛС ГРУП зберігає дані Клієнтів протягом усього часу використання ними веб-сайту, а також протягом 2 (двох) календарних місяців з моменту видалення Акаунту Клієнта.

Права Клієнта щодо захисту даних

Клієнт як суб’єкт персональних даних користується такими правами:

  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • мати доступ до своїх персональних даних;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження;
  • направляти РОЛС ГРУП запити та отримувати відповіді щодо порядку обробки його персональних даних;
  • відкликати згоду на збір та обробку персональних даних. У разі відкликання Клієнтом згоди на збір та обробку персональних даних, Клієнт зобов’язаний припинити користування веб-сайтом. Шляхом продовження використання веб-сайту, Клієнт висловлює явну позитивну згоду на збір та обробку його даних.

Клієнт користується іншими правами щодо захисту персональних даних, що надаються та гарантуються йому відповідно до чинного законодавства, зокрема, але не виключно, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI у чинній редакції.

Доступ третіх осіб до даних Клієнтів

РОЛС ГРУП може надавати доступ до даних Клієнтів своїм партнерам, підрядникам чи консультантам виключно в обсягах, що необхідні для досягнення цілей, які визначені цією Політикою конфіденційності.

РОЛС ГРУП може надавати доступ до персональних даних Клієнтів на обґрунтовану вимогу органів державної влади, виключно в порядку та з підстав, що передбачені законодавством.

У разі розміщення на веб-сайті посилань на інші сайти, РОЛС ГРУП не відповідає за політику конфіденційності та збереження персональних даних на таких сайтах.

РОЛС ГРУП не несе відповідальності за збирання та обробку даних Клієнтів, що здійснюється платіжною системою.

Cookies

РОЛС ГРУП використовує файли cookies — це невеликі текстові файли, які зберігаються в браузері Вашого комп’ютера або мобільного телефону після відвідування веб –сайту. Файли cookies використовуються для підвищення якості Вашого користувацького досвіду, а також задля отримання статистичних, маркетингових та аналітичних даних. У будь-який час Ви можете змінити налаштування файлів cookies, шляхом зміни відповідних налаштувань Вашого браузера.

Зміни та оновлення

РОЛС ГРУП може в будь-який час переглянути цю Політику конфіденційності та оновити її. Нова редакція цієї Політики конфіденційності набирає чинності з дня її опублікування. РОЛС ГРУП закликає Клієнтів періодично переглядати Політику конфіденційності на предмет змін та оновлень.

Якщо Клієнт продовжує користуватися веб-сайтом після оновлення Політики конфіденційності, це є висловленням активної згоди із новими умовами збору та обробки персональних даних.

Контакти

Якщо у Вас залишились запитання щодо умов викладених у цій Політиці конфіденційності, а також якщо Ви бажаєте направити запит, щодо порядку збору та обробки Ваших персональних даних напишіть РОЛС ГРУП info@unilang.com.ua

Термін відповіді на запит складає 5 (п’ять) робочих днів з дати його надходження.

Оставь заявку сейчас и получи скидку!
Оставьте заявку и мы поможем определить ваш уровень владения языком, и подскажем какой курс лучше всего подойдет вам